Navigacija

Objave

Nova mobilna aplikacija Sarajevo Film Festivala s nizom pogodnosti za online kupovinu ulaznica

Aplikacija Sarajevo Film Festivala može se preuzeti putem Play ili App prodavnice.

Ulaznice za 29. Sarajevo Film Festival u prodaji su online: putem web stranice Sarajevo Film Festivala na www.sff.ba, na tickets.sff.ba i putem nove mobilne aplikacije. Razvoj nove mobilne aplikacije Sarajevo Film Festivala podržao je Mastercard, višegodišnji partner Festivala.

Za online kupovinu ulaznica omogućen je niz pogodnosti.

Svi Mastercard korisnici koji žele uštedjeti vrijeme, brzo i sigurno doći do povoljnih ulaznica za Sarajevo Film Festival, sada imaju mogućnost da svoje ulaznice kupe online putem nove mobilne aplikacije, uz pomoć bilo koje Mastercard kartice. Korisnici Mastercard kartica tako ostvaruju 20% popusta na kupovinu ulaznica za bilo koju projekciju, u pretprodaji i tokom trajanja Sarajevo Film Festivala, a pogodnost se odnosi na sve korisnike Mastercard kartica iz Bosne i Hercegovine i svijeta. Uz UniCredit Bank d.d. Mastercard kartice kupci ostvaruju dodatnih 10% popusta na online kupovinu ulaznica.

SFF mobilnu aplikaciju za Android uređaj preuzmite OVDJE
SFF mobilnu aplikaciju za iOS uređaj preuzmite OVDJE

Uz kupovinu ulaznica za filmove u programu 29. Sarajevo Film Festivala, kupci ulaznica online putem mogu glasati i za najbolji film / seriju za UniCredit nagradu publike te osvojiti vrijedne nagrade.

“Nova mobilna aplikacija Sarajevo Film Festivala pruža publici još jedan kanal za kupovinu ulaznica online putem. Aplikacija na jednostavan, efikasan i savremen način omogućuje kupcima kompletnu informaciju o sadržaju filmova, rasporedu projekcija, o festivalskim lokacijama na koje ih upućuje nakon kupovine ulaznice. Vjerujemo da će ova aplikacija, brza i ugodna kupovina putem vlastitih uređaja, doprinijeti izvrsnom festivalskom iskustvu naše publike“, izjavio je Jovan Marjanović, direktor Sarajevo Film Festivala.

„Uvijek nam je drago podržati razvoj digitalnih načina plaćanja u našoj zemlji, a posebno je zadovoljstvo u tom pogledu podržati našeg skoro decenijskog partnera Sarajevo Film Festival. Dakle, Mastercard je podržao unapređenje mobilne aplikacije Sarajevo Film Festivala koja sada ima i integrisanu platnu funkcionalnost, te obezbijedio i dodatne benefite za sve Mastercard korisnike u vidu popusta za kupovinu ulaznica online. Cilj nam je prije svega – besprijekorno korisničko iskustvo, dok Mastercard sigurnosna tehnologija osigurava da korisnici budu bezbrižni bilo da plaćanja obavljaju putem online aplikacija ili u fizičkom okruženju“, izjavio je Amir Trokić, direktor za poslovni razvoj za tržište BiH u kompaniji Mastercard.

Skoro decenijskim partnerstvom Sarajevo Film Festival i Mastercard potvrđuju svoju opredijeljenost da uz pomoć vrhunske ekpertize u oblasti tehnologije, inovacija, održivosti te rodne ravnopravnosti, potaknu promjene u svom okruženju.

Slobodna prodaja ulaznica počinje 7. augusta u Glavnom Box Officeu (Bosanski kulturni centar) u Sarajevu.

29. Sarajevo Film Festival bit će održan od 11. do 18. augusta 2023.

Svečano otvoren Slano Film Days
Poziv za mlade: Snimi kratki video na temu klimatskih promjena i sudjeluj na 30. Sarajevo Film Festivalu
Počela je Early Bird registracija za akreditacije 30. Sarajevo Film Festivala
Prijavi se za sudjelovanje u programu VOLIM FILM 30. Sarajevo Film Festivala
PRAVILNIK O učešću u programu VOLIM FILM 30. Sarajevo Film Festivala