Navigacija

Objave

Pratite posebne momente Sarajevo Film Festivala na novoj video platformi Privee World

Sarajevo Film Festival za svoj 30. rođendan donosi jednu zanimljivu novinu, kako za goste Festivala tako i za fanove širom svijeta koji od sada posebna festivalska dešavanja mogu pratiti putem inovativne mobilne platforme Privee World.

Najbolji momenti i posebni događaji festivala od danas će kroz ovu platformu biti dostupni širem auditoriju. Sve što korisnici trebaju uraditi jeste preuzeti Privee World aplikaciju sa Apple ili Google Play prodavnice i upisati pozivni kod SFF.BA.
 
Privee je mjesto na kojem su korisnicima dostupni kvalitetni „sinematični“ sadržaji, te gdje imaju priliku da svoje uspomene i bitne životne trenutke pretoče u filmove koje potom mogu gledati u privatnosti ili ih podijeliti sa prijateljima i ostalim korisnicima platforme.
 
Sarajevo Film Festival nastavlja sa inovativnim pristupom i podrškom kreativnim projektima koji su pokrenuti u BiH, a imaju globalne ambicije.
 
Mobilna platforma Privee World dostupna je za preuzimanje u Apple i Google Play prodavnicama, te uz pozivni kod SFF.BA svi korisnici mogu uživati u gledanju kvalitetnih sadržaja ili čak svoje vlastite uspomene pretvoriti u filmove.
 
Nakon Sarajevo Film Festivala, na platformi će uskoro biti dostupni muzički, sportski te ostali zabavni sadržaji, dok će Privee u narednom periodu izaći i na evropsko i američko tržište.
 
Izbor filmova iz programa 30. Sarajevo Film Festivala u Visokom, Gradačcu i Jajcu
Zahvala 30. Sarajevo Film Festivala za podršku u realizaciji Festivala
Kemal Zorlak autor Naj fotke 30. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Publici najbolji „Crna kutija: Dnevnici“, „Mi nemamo drugu zemlju“ i „Komar“