Navigacija

Glavne lokacije

Kada stignete u Sarajevo, preporučuje se da posjetite glavne festivalske lokacije. Prvo, svratite do Festivalskog Centra - BKC-a (Bosanski Kulturni Centar), gdje ćete pronaći Welcome Desk, Hospitality Desk, Accreditation Desk i Press Info Desk. Ovi deskovi su dostupni gostima svakog dana od 09:00 do 19:00.

Vaša prva destinacija treba biti Welcome Desk. Tamo ćete dobiti svoju akreditaciju i festivalski Welcome bag. Osoblje Hospitality Deska bit će vam na usluzi i pružiti dodatne informacije o projekcijama, kinima i drugim događajima na Festivalu.

Nakon toga, sljedeće mjesto koje trebate posjetiti je Box Office, koji se također nalazi u BKC-u. Ovdje ćete preuzeti ulaznice za projekcije. Ulaznice se mogu preuzeti najkasnije jedan dan prije projekcije, od 11:00 do 17:00 sati. Prilikom ulaska na mjesto prikazivanja, obavezno je imati uz sebe i ulaznicu i akreditaciju. Preuzimanjem akreditacije, prihvatate sve uslove akreditiranja i preuzimanja ulaznica za Festival. U slučaju gubitka akreditacije, odmah obavijestite službu za akreditacije. Za ponovno izdavanje akreditacije, bit će potrebno platiti naknadu od 60,00 KM.