Navigacija

Objave

Kompanija DISTI d.o.o. i naredne tri godine biće zvanični IT dobavljač Sarajevo Film Festivala

Da tokom trajanja Sarajevo Film Festivala sve u tehničkom smislu prođe u savršenom redu, već četvrtu godinu zaredom brine se kompanija DISTI d.o.o.


Zvanični IT dobavljač Sarajevo Film Festivala, društveno je odgovorna kompanija koja osim Sarajevo Film Festivala, učestvuje u nizu drugih društvenih i socijalnih projekata u BiH.

30. jula u kinu Meeting Point održana je konferencija za novinare povodom početka prodaje ulaznica za programe 20. Sarajevo Film Festivala u čemu veliku i značajnu ulogu ima upravo tehnička oprema i stručni tim ove kompanije. 

Brojnim predstavnicima medija i gostima na konferenciji za novinare kompaniju DISTI predstavljao je  glavni inžinjer Haris Hajlovac. On je ovom prilikom poželio direkciji SFF-a još jedan uspješan festival, naglasivši kako je kompanija DISTI d.o.o. u potpunosti spremna da i ove godine u potpunosti podrži i zadovolji tehničke potrebe festivala. 

Direktor kompanije DISTI d.o.o. Amir Žerić, nije bio u prilici prisustvovati konferenciji ali je uputio par riječi u pismu.

“Sarajevo Film Festival je za kompaniju DISTI veliki i značajan projekat. Mali smo kolektiv, ali je svaki naš pojedinac spreman uložiti veliki trud da obezbjedimo sve što je potrebno kako bi festival protekao u najboljem redu. Siguran sam da bi, ukoliko bi bilo problema sa isporukom i podrškom, svako od nas radnika u DISTI-ju donio lično, svoj kućni računar i zajedno sa svojim prijateljima bio dio podrške jednom od najljepših i naboljih projekata u BIH", napisao je između ostaloga u svom pismu obraćanja direktor Žerić.

Partnerstvo Sarajevo Film Festivala i kompanije DISTI d.o.o. traje već četvrtu godinu, a ove godine ponovo je potpisan trogodišnji ugovor o saradnji.

UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade
DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU