Navigacija

Objave

Kompanija DISTI d.o.o. i naredne tri godine biće zvanični IT dobavljač Sarajevo Film Festivala

Da tokom trajanja Sarajevo Film Festivala sve u tehničkom smislu prođe u savršenom redu, već četvrtu godinu zaredom brine se kompanija DISTI d.o.o.


Zvanični IT dobavljač Sarajevo Film Festivala, društveno je odgovorna kompanija koja osim Sarajevo Film Festivala, učestvuje u nizu drugih društvenih i socijalnih projekata u BiH.

30. jula u kinu Meeting Point održana je konferencija za novinare povodom početka prodaje ulaznica za programe 20. Sarajevo Film Festivala u čemu veliku i značajnu ulogu ima upravo tehnička oprema i stručni tim ove kompanije. 

Brojnim predstavnicima medija i gostima na konferenciji za novinare kompaniju DISTI predstavljao je  glavni inžinjer Haris Hajlovac. On je ovom prilikom poželio direkciji SFF-a još jedan uspješan festival, naglasivši kako je kompanija DISTI d.o.o. u potpunosti spremna da i ove godine u potpunosti podrži i zadovolji tehničke potrebe festivala. 

Direktor kompanije DISTI d.o.o. Amir Žerić, nije bio u prilici prisustvovati konferenciji ali je uputio par riječi u pismu.

“Sarajevo Film Festival je za kompaniju DISTI veliki i značajan projekat. Mali smo kolektiv, ali je svaki naš pojedinac spreman uložiti veliki trud da obezbjedimo sve što je potrebno kako bi festival protekao u najboljem redu. Siguran sam da bi, ukoliko bi bilo problema sa isporukom i podrškom, svako od nas radnika u DISTI-ju donio lično, svoj kućni računar i zajedno sa svojim prijateljima bio dio podrške jednom od najljepših i naboljih projekata u BIH", napisao je između ostaloga u svom pismu obraćanja direktor Žerić.

Partnerstvo Sarajevo Film Festivala i kompanije DISTI d.o.o. traje već četvrtu godinu, a ove godine ponovo je potpisan trogodišnji ugovor o saradnji.

Električna flota automobila za 30. Sarajevo Film Festival
UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade