Navigacija

Objave

Sarajevo Film Festival i HT Eronet obilježavaju 10 godina uspješne saradnje

U srijedu 30. jula objavom kompletnog programa 20. Sarajevo Film Festivala powered by HT Eronet, tačno u 13.00 sati počela je SMS rezervacija ulaznica. Ovu jedinstvenu uslugu, kao i prethodnih godina, omogućava HT Eronet svim korisnicima Eronet mreže.


Tim povodom  organizovana je zajednička konferencija za novinare HT Eroneta i Sarajevo Film Festivala na kojoj su učestvovali Mirsad Purivatra, direktor Sarajevo Film Festivala i Vanja Gavran, rukovoditelj Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

Korisnici Eronet mreže koji ne žele propustiti najtraženije ovogodišnje filmske projekcije, od 30. Jula od 13 sati do 14. augusta do 18 sati, mogu svoje ulaznice rezervirati na veoma jednostavan način, slanjem SMS poruke na broj 063 888 05. SMS poruka treba sadržavati kod projekcije i broj ulaznica. Na službenoj web stranici Sarajevo Film Festivala (www.sff.ba) se nalazi popis filmova sa pripadajućim kodovima kao i sve informacije vezane za način i pravila usluge SMS rezervacija. 

“Ove godine imamo i posebno iznenađenje za naše korisnike. Svi oni koji naprave SMS rezervaciju imaju mogućnost osvojiti poklon paket HT Eroneta. Svakog dana ćemo izvući po jednog sretnog dobitnika koji je rezervirao ulaznicu za projekcije koje se prikazuju toga dana.

Ove će godine HT Eronet, kao ponosni generalni sponzor, biti domaćin filma PASJA LJUBAV (AMORES PERROS), kultnog režisera Alejandra Iñárritua, koji će biti prikazan pred najbrojnijom festivalskom publikom u Ljetnom kinu HT Eronet i kojim će biti otvoren 20. Sarajevo Film Festival“, kazao je medijima i prisutnim gostima na konferenciji za novinare, Vanja Gavran.

Direktor Purivatra istaknuo je značaj saradnje Sarajevo Film Festivala i HT Eroneta, generalnog pokrovitelja festivala,  koja je tokom godina prerasla u iskreni prijateljski odnos.

U godini kada Sarajevo Film Festival slavi svoj 20. rođendan, i HT Eronet i festival obilježavaju svoj mali jubilej – 10 godina uspješnog partnerstva.

UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade
DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU