Navigacija

Objave

Nastavak uspješne saradnje Sarajevo Film Festivala i Securitasa

Povodom višegodišnje, uspješne saradnje Securitasa i Sarajevo Film Festivala, 17. 7. 2014. u prostorijama kina "Meeting Point" održana je press konferencija, kojom prilikom je predstavnicima medija najavljena saradnja i u narednom periodu.

Securitas je globalno preduzeće za zaštitu koje posluje u 52 zemlje svijeta i ima preko 210.000 zaposlenih na četiri kontinenta. Cilj Securitasa na internacionalnom nivou je izgraditi prije svega sigurno društvo u cijelini čime će i posao privatne sigurnosti biti kvalitetniji.

U Bosni i Hercegovini ovo preduzeće posluje od 2010. godine ulaganjem u kapital AW Grupaciju. Securitas u BiH upošljava isključivo lokalno stanovništvo koje obavlja usluge u skladu sa lokalnim zakonima i međunarodnim standardima. Trenutno preko 1900 uposlenih štiti preko 2000 klijenata na više od 5000 lokacija.

Poslovanje Securitasa širom svijeta počiva na povjerenju u rad agencija za zaštitu i podršku lokalnoj zajednici, bilo da su u pitanju društvo, ekonomija ili pitanje očuvanja čovjekove okoline. Kad je riječ o društvenoj odgovornosti, Securitas je uvijek spreman podržati projekte koji imaju za cilj: ulaganje u moderno društvo, sport, obrazovanje i očuvanje kulturnog identiteta.

Ponosni smo jer je Securitas kroz svoje agencije sponzor Sarajevo Film Festivala već 13 godina, odnosno potpisivanjem ugovora nastavlja saradnju i u narednom periodu.

UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade
DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU