Navigacija

Objave

Petnaesta godina uspješne saradnje: DHL i Sarajevo Film Festival

Dana 17.07.2014. održana je press konferencija u prostorijama kina „Meeting Point“povodom nastavka saradnje DHL-a i Sarajevo Film Festivala. Ispred DHL-a, predstavnicima medija i uvaženim gostima se obratio gospodin Edin Emšo, generalni direktor za BiH.

DHL ove godine po petnaesti put ponosno prihvata misiju koja mu je zadata, a to je osigurati da svi filmovi stignu na vrijeme kako bi kao i svaki put do sada, posjetioci festivala mogli uživati u ovom veličanstvenom dogañaju. DHL svojom vrhunskom uslugom, iz godine u godinu, potvrđuje da je pravi partner za manifestacije kao što je Sarajevo Film Festival. Za sve ove godine sa zadovoljstvom ističemo da nije bio niti jedan ozbiljan problem kada su u pitanju usluge koje obavalja DHL za Sarajevo Film Festival.

DHL-ovo opredjeljenje je bez imalo kolebanja – idemo dalje i nastavljamo saradnju. I ove godine, DHL će angažovati posebne resurse kako bi sve proteklo po planu. Prije, tokom i neposredno nakon Festivala tolerancija za bilo kakva kašnjenja ili nepredviđene situacije je ravna nuli. Sarajevo Film festival je uistinu pravi događaj gdje DHL-ova stručnost, globalna mreža, brzina i timski rad pokazuju svoju istinsku snagu i veličinu.

Direktor DHL-a, gosp. Edin Emšo je iskoristio ovaj obostrani jubilej i uručio zahvalnicu u povodu petnaest godina uspješne saradnje direktoru Sarajevo Film Festivala, gospodinu Mirsadu Purivatri.

UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade
DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU