Navigacija

Objave

Povrat novca 30 posto za kupovinu akreditacija uz plaćanje Mastercard® karticama Raiffeisen banke

Online platforma ondemand.sff.ba, centralno mjesto za sve filmove, programe i sadržaje 26. Sarajevo Film Festivala, dostupna je svim ljubiteljima filma. Ulaznice za sve filmove su u prodaji.

Prilikom kupovine akreditacija ili korisničkih paketa putem linka https://accreditations.sff.ba/ Mastercard® karticama Raiffeisen banke, dobijate 30% cash back (odnosno 30 posto povrata novca). Pogodnost važi samo za korisnike koji akreditacije kupuju putem stranice www.sff.ba, odnosno linka https://accreditations.sff.ba/.
 
Sarajevo Film Festival ovom platformom ljubiteljima filma, ne samo iz Bosne i Hercegovine, već i iz regije i cijelog svijeta, omogućava uvid u najbolje od domaće, regionalne i svjetske produkcije.
 
Publika iz BiH na ondemand.sff.ba ima priliku uživati u više od 180 najnovijih filmskih ostvarenja, pet ekskluzivnih intervjua sa zvijezdama festivala i 10 panel diskusija na temu savremene kinematografije.
 
Ljubiteljima filma iz regije ondemand.sff.ba nudi više od 90 filmova iz domaće, regionalne i svjetske produkcije, uz nekoliko savremenih filmskih klasika, pet ekskluzivnih intervjua sa zvijezdama festivala i 10 panel diskusija na temu savremene kinematografije.
 
Korisnici ondemand.sff.ba platforme iz cijelog svijeta imaju priliku uživati u izboru filmova iz domaće, regionalne i svjetske produkcije, pet ekskluzivnih intervjua sa zvijezdama festivala i 10 panel diskusija na temu savremene kinematografije.
Nastavljena saradnja s Glavnim sponzorom UniCredit Bank
30. Sarajevo Film Festival: Počasno Srce Sarajeva i program „Posvećeno“ Eliji Suleimanu
Film „Sastanak s Pol Potom“ u službenoj selekciji festivala u Cannesu, među producentima Obala Art Centar iz Sarajeva
Bliži se četvrto Proljetno izdanje Mreže festivala Jadranske regije – sjajne filmove pogledajte besplatno u kinima i online
Otvorene prijave za nagrade Srce Sarajeva za TV serije