Navigacija

Objave

Prijavi se na ondemand.sff.ba i u kućnoj atmosferi uživaj u izboru filmova i programa 26. Sarajevo Film Festivala u cijeloj BiH!

26. Sarajevo Film Festival bit će održan od 14. do 21. augusta u izmijenjenom formatu sa smanjenim kapacitetima dvorana i kina, dok će dio programa biti dostupan online.

Za sve one iz cijele Bosne i Hercegovine koji žele ostati u kući, za one koji žele posebno filmsko iskustvo i festivalsku atmosferu u svom domu, Sarajevo Film Festival je omogućio posebnu online platformu.
 
Prijavom na ondemand.sff.ba publika na svom uređaju, samostalno ili u društvu, ima priliku uživati u više od 180 najnovijih filmova iz domaće, regionalne i svjetske produkcije, uz nekoliko savremenih filmskih klasika, 5 ekskluzivnih intervjua sa zvijezdama festivala i 10 panel diskusija na temu savremene kinematografije. Za one koji nisu u BiH, paketi s ponudama su prema kategorijama dostupni i za teritoriju regije i svijet.
 
Filmovi iz programa U fokusu, TeenArena, Tribute to / Posvećeno (filmovi ovogodišnjeg dobitnika Počasnog Srca Sarajeva Michela Franca), Partner Presents, BH Film, te filmovi iz programa Suočavanje s prošlošću / Dealing with the Past, bit će dostupni sedam dana, od 15. do 21. augusta.
 
Izbor filmova i serija iz programa Takmičarski program – igrani film, Takmičarski program – dokumentarni film, Open Air, Pretpremijere serije, Kinoscope, Dječijeg programa i filmovi iz programa Dan ljudskih prava / Human Rights Day – na online platformi će biti dostupni dan nakon prikazivanja na festivalskoj lokaciji.
 
Ondemand.sff.ba razvijen je u saradnji sa stream servisom Shift72.
 
Sve o cijenama i ponudama uskoro na www.sff.ba.
Otvorene prijave za nagrade Srce Sarajeva za TV serije
Prijava filmova / dramskih serija za programe 30. Sarajevo Film Festivala
Zimsko izdanje Mreže festivala Jadranske regije
Bosanci i Hercegovci išli u kina više nego prethodnih godina: 1,3 miliona gledatelja u bh. kinima u 2023. godini
Noć kina 27. decembra u Sarajevu uz besplatan ulaz, objavljujemo program