Navigacija

Objave

Najava suradnje Sarajevo Film Festivala s Rab Film Festivalom

Danas u 18:30, u Competition Loungeu na Festivalskom trgu, najavljena je buduća suradnja Sarajevo Film Festivala s Rab Film Festivalom (RAFF).

Na susretu su prisustvovali direktor Rab Film Festivala Robert Zuber, gradonačelnik grada Raba Nikola Grgurić, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Rab Katarina Ribarić, te, kao domaćin, direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra.
 
Program prvog Rab Film Festivala publici donosi niz iznenađenja s aktualnih svjetskih filmskih festivala, a zahvaljujući partnerstvu sa Sarajevo Film Festivalom na RAFF-u će biti prikazan ovogodišnji dobitnik Srca Sarajeva za najbolji igrani film.
 
Prvo izdanje ovog festivala istraživačkog igranog i dokumentarnog filma trajat će od 23. do 27. augusta. Posjetitelji i posjetiteljice će imati priliku gledati društveno relevantne igrane i dokumentarne filmove koji se bave aktuelnim globalnim i lokalnim problemima, poslušati koncerte Urbana& 4, Zdenke Kovačiček, Nipplepeople, Detour i Elementala i uživati u bogatoj rapskoj gastronomskoj ponudi.
 
U svojoj završnici RAFF će publici ponuditi drugačije i novo iskustvo. Program RAFF Seaplex “Kaich” jedinstven u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe, poziva posjetitelje i posjetiteljice da projekciju zatvaranja i koncert podno gradskih zidina prate s barke ili kafića u vlastitom ili festivalskom aranžmanu.
Film „Sastanak s Pol Potom“ u službenoj selekciji festivala u Cannesu, među producentima Obala Art Centar iz Sarajeva
Bliži se četvrto Proljetno izdanje Mreže festivala Jadranske regije – sjajne filmove pogledajte besplatno u kinima i online
Otvorene prijave za nagrade Srce Sarajeva za TV serije
Prijava filmova / dramskih serija za programe 30. Sarajevo Film Festivala
Zimsko izdanje Mreže festivala Jadranske regije