Navigacija

Objave

Počele rane prijave za akreditacije Sarajevo Film Festivala

25. Sarajevo Film Festival održat će se od 16. do 23. augusta 2019. I ove godine festivalski dani će biti jedinstvena prilika za predstavljanje filmova, ostvarivanje i učvršćivanje kontakata, ali i za nezaboravno druženje sa brojnim filmskim profesionalcima i publikom.

Počele su rane prijave (10.06. – 05.07.) za profesionalne i studentske akreditacije po posebnim cijenama! Iskoristite priliku i svoju akreditaciju kupite po najpovoljnijim cijenama.

Sarajevo Film Festival nudi sljedeće akreditacije:

Industry akreditacija namijenjena je filmskim profesionalcima koji planiraju da, pored gledanja filmova i druženja na festivalskim događajima, prate i program CineLink Industry Days.

Festivalska akreditacija namijenjena je filmskim profesionalcima i umjetnicima koji planiraju da prate filmski program i povezane događaje.

Studentska akreditacija namijenjena je svim srednjoškolcima i studentima. (Studenti bosanskohercegovačkih akademija za film i dramske/ scenske umjetnosti imaju poseban popust od 50%.)

Ukoliko niste filmski profesionalac ili student, svoju akreditaciju možete obezbijediti kroz ekskluzivnu ponudu Golden Card.

Ukoliko ste predstavnici medija, prijavite se za Press akreditaciju.

 

Više o cijenama i uslugama koje akreditacijama dobijate pronađite ovdje.

Nastavljena saradnja s Glavnim sponzorom UniCredit Bank
30. Sarajevo Film Festival: Počasno Srce Sarajeva i program „Posvećeno“ Eliji Suleimanu
Film „Sastanak s Pol Potom“ u službenoj selekciji festivala u Cannesu, među producentima Obala Art Centar iz Sarajeva
Bliži se četvrto Proljetno izdanje Mreže festivala Jadranske regije – sjajne filmove pogledajte besplatno u kinima i online
Otvorene prijave za nagrade Srce Sarajeva za TV serije