Navigacija

Objave

Druženje sa mladim ljubiteljima filma

TeenArena i Dječiji program 24. Sarajevo Film Festivala pozivaju omladinu i najmlađe ljubitelje filma u House of Youth (Pozorište mladih), na ludo zabavnu sedmicu filma.

Kao uvod u ovogodišnju ludo zabavnu festivalsku sedmicu, TeenArena i Dječiji program 24. Sarajevo Film Festivala organizovali su druženje sa najmlađim filmoljupcima.
 
Najmlađi ljubitelji filma i omladinski tim zajedno sa timom TeenArene i Dječijeg programa pripremili su se za sve ono što nas očekuje na samom Festivalu.
 
Ambijent House of Youth, festivalske lokacije smještene u Pozorište mladih, specijalno kreirane i namijenjene isključivo za ovaj uzrast, u narednom periodu biće mjesto druženja, filma, edukacije i zabave.
 
Sarajevo Film Festival već dugi niz godina s posebnom pažnjom bira sadržaje i kreira popratne aktivnosti za omladinski program čiji su sastavni dio dvije programske selekcije -- TeenArena i Dječiji program.
 
Filmovi izabrani iz najnovije svjetske produkcije imaju za cilj ne samo da zabave, nego i da potaknu na razmišljanje mladu publiku, te razviju ljubav mladih prema sedmoj umjetnosti.
Budi dio žirija TeenArena ili Dječijeg programa Sarajevo Film Festivala!
Najbolji film TeenArena programa je KLUB RUŽNE DJECE, a Dječijeg programa ROCCA – DJEVOJČICA KOJA ĆE SPASITI SVIJET
Budi dio žirija Dječijeg programa Sarajevo Film Festivala!
Budi dio žirija TeenArena programa Sarajevo Film Festivala!
Otvoren konkurs za prijave na TeenAction 2019.