Navigacija

Objave

DHL i Sarajevo Film Festival nastavljaju i učvršćuju saradnju

Dugogodišnja saradnja vodeće svjetske logističke i kurirske kompanije DHL-a i Sarajevo Film Festivala ima svoje čvrste temelje koji se ogledaju u dokazano izvrsnoj kvaliteti pružene usluge od strane DHL-a s jedne strane, i opredjeljenju Sarajevo Film Festivala da standarde svoga kvaliteta i izvrsnosti iz godine u godinu pomjera prema više i bolje.

“Ova godina je u znaku kvaliteta za DHL. Prije nekih dva mjeseca uspješno je prošao prvi audit za ISO9001 standard, čiji zvaničnu potvdu očekujemo u skoro vrijeme, a krajem ljeta ove godine planiramo preseljenje u novi moderni administrativno-logistički centar, čime ćemo još više usavršiti radne procese i poboljšati uvjete za pružanje izvrsne kvalitete usluge. DHL globalno investira u edukaciju uposlenika vezanu za kvalitet, te u nove sortirne centre i opremu širom svijeta, što je isto tako značajno za naše klijente, jer su procesi koji se obave ovdje u BiH samo dio puta koji pređe jedna pošiljka u izvozu ili uvozu. Bez takve neprikosnovene podrške iz DHL mreže i naš trud ne bi bio tako zapažen“, izjavio je Đenan Džumhur, Komercijalni direktor za DHL u BiH.

„Doprema filmova i njihovo vraćanje na svoje destinacije u vremenski zahtjevanom intervalu je od ključnog značaja, pa je tako Sarajevo Film Festival ne samo izniman kulturni, već i zahtjevan logistički projekat. Da biste bili prepoznati kao odgovoran partner za jedan logistički dio festivala, potrebno je da konstantno osluškujete potrebe tržišta i svojih najzahtjevnijih klijenata kako bi se ne samo ispunila, već i premašila njihova očekivanja. Mi u DHL-u smo svjedoci da i Sarajevo Film Festival svake godine u pozitivnom smislu premaši očekivanja ljubitelja filmske umjetnosti. Za DHL je ovaj festival jedan od najboljih testova u praksi kojim se potvrđuje DHL-ovo opredjeljenje za visok standard uluge koji pruža svojim klijentima i partnerima“.

 

UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade
DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU