Navigacija

Objave

Mastercard i Sarajevo Film Festival nastavljaju partnerstvo

Mastercard i Sarajevo Film Festival najavili su nastavak saradnje i ovo će biti treća godina zaredom da je Mastercard Zlatni sponzor najrelevantnijeg umjetničkog događaja u regionu.

U protekle dvije godine, Mastercard je pružio bezbrojne poslastice posjetiocima Festivala i omogućio za nekoliko sretnih vlasnika kartica neprocjenjivo iskustvo crvenog tepiha zajedno s filmskim zvijezdama i filmskim stvaraocima. Ni ove godine neće biti drugačije, budući da je Kompanija pripremila dva VIP festivalska iskustva crvenog tepiha za korisnike Mastercard i Maestro kartica, ali i neka druga lijepa iznenađenja koja će posjetioci vidjeti i doživjeti za vrijeme samog Festivala.

"Tokom godina, neprocjenjiva iskustva su postala sinonim za Mastercard. Naša kompanija svakodnevno radi na poboljšanju iskustava - od bržeg, pouzdanijeg i sigurnijeg plaćanja do uvođenja inovacija u poslovanje kako bi vlasnicima kartica priuštili jedinstvena iznenađenja." rekao je Amir Trokić, Account Manager za Bosnu i Hercegovinu u kompaniji Mastercard i izrazio zadovoljstvo ovom produženom saradnjom: "To je zato što vjerujemo da su iskustva najvažnija, te smo posvećeni proširivanju jedinstvenih mogućnosti za naše korisnike kartica. Važnost Sarajevo Film Festivala, savršeno se podudara sa našom vizijom dostizanja neprocjenjivih iskustava naših korisnika kartica u Bosni i Hercegovini."

"Zadovoljstvo je da je veliki svjetski brend Mastercard naš partner, te da se Sarajevo Film Festival pridružio porodici velikih festivala, poput Cannesa i Berlinalea, koje ova kompanija također podržava. Ovo je treća godina naše saradnje u kojoj Mastercard daje značajan doprinos poboljšanju kvalitete Sarajevo Film Festivala kao velikog kulturnog i društvenog događaja", rekao je direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra.

UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade
DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU