Navigacija

Objave

Dječiji program vas poziva na druženje u subotu

Sarajevo Film Festival već dugi niz godina sa posebnom pažnjom bira sadržaje i kreira popratne aktivnosti vezane za njegov Dječiji program. Uz raznovrstan program filmova za djecu, odabranih iz cijelog svijeta i prilagođenih ovom uzrastu, te uz šarolike popratne aktivnosti, našim najmlađim gledaocima pružamo priliku da razviju ljubav prema filmskom stvaralaštvu, upozanju svoje vršnjake, da se druže i nauče nešto novo.

Kao uvod u ove ludo zabavne osmodnevne festivalske događaje, Dječiji program 22. Sarajevo Film Festivala poziva svoje male filmoljupce na poseban najavni događaj. U prekrasnom ambijentu najdražeg dječijeg okupljališta u gradu - Pionirskoj dolini družit ćemo se u subotu od 12.00, upoznavati i pripremati za sve ono što nas očekuje na samom Festivalu.

Naši sponzori pobrinuće se da druženje protekne uz poklončiće, a tim Dječijeg programa osigurao je i zabavu uz klauna, modeliranje balona, face painting...

Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje, pozovite drugare, brace i seke i dođite da se upoznamo i zabavimo! Slobodno povedite mame i tate.

FANTASTIČNI TRIO pobjednički film TeenArena programa
KRALJICA PLESA pobjednički film Dječijeg programa
Dječiji program i Teen Arena program 29. Sarajevo Film Festivala
Budi dio žirija TeenArena ili Dječijeg programa Sarajevo Film Festivala!
Najbolji film TeenArena programa je KLUB RUŽNE DJECE, a Dječijeg programa ROCCA – DJEVOJČICA KOJA ĆE SPASITI SVIJET