Navigacija

Objave

Dječiji program poziva mališane na druženje u Pionirskoj dolini

Prvog dana avgusta, u terminu od 10.00 do 12.00 sati u Pionirskoj dolini potražite festivalsku info kućicu i saznajte šta vas to očekuje tokom festivalskih dana.

Sarajevo Film Festival već dugi niz godina sa posebnom pažnjom bira sadržaje i kreira popratne aktivnosti vezane za Dječiji program. Uz raznovrstan program filmova za djecu, odabranih iz cijelog svijeta i prilagođenih ovom uzrastu, te uz šarolike popratne aktivnosti, našim najmlađim gledaocima pružamo priliku da razviju ljubav prema filmskom stvaralaštvu, upozanju svoje vršnjake, da se druže i nauče nešto novo. U periodu ljetnog raspusta Dječiji program predstavlja idealnu priliku za kvalitetno ispunjavanje slobodnog vremena mališana.

Kao uvod u ove ludo zabavne osmodnevne festivalske događaje, Dječiji program 21. Sarajevo Film Festivala poziva svoje male filmoljupce na poseban najavni događaj. Naime, 1. avgusta u prekrasnom ambijentu najdražeg dječijeg okupljališta u gradu - Pionirskoj dolini družit ćemo se, upoznavati i pripremati za sve ono što nas očekuje na samom Festivalu.

U terminu od 10.00 do 12.00 sati potražite festivalsku info kućicu i saznajte direktno od kreatora Dječijeg programa kakva vas tamo iznenađenja očekuju.  

Ponesite osmijeh i dobro raspoloženje, pozovite drugare, brace i seke i dođite da se upoznamo i zabavimo! Slobodno povedite mame i tate.

 

FANTASTIČNI TRIO pobjednički film TeenArena programa
KRALJICA PLESA pobjednički film Dječijeg programa
Dječiji program i Teen Arena program 29. Sarajevo Film Festivala
Budi dio žirija TeenArena ili Dječijeg programa Sarajevo Film Festivala!
Najbolji film TeenArena programa je KLUB RUŽNE DJECE, a Dječijeg programa ROCCA – DJEVOJČICA KOJA ĆE SPASITI SVIJET