Navigacija

Objave

Saradnja Sarajevo Film Festivala sa kompanijama DHL i MasterCard

Na danas održanoj konferenciji za novinare najavljen je nastavak saradnje sa kompanijom DHL, te najavljen početak saradnje sa kompanijom MasterCard.

U ime kompanije DHL novinarima se obratio Đenan Džumhur, Komercijalni direktor DHL-a za BiH.
Kao i prethodnih godina, za potrebe Sarajevo Film Festivala, DHL transportuje filmove, opremu i prateću dokumentaciju. Festival je prepoznao DHL-ovu pouzdanost i brzinu, te i ove godine DHL-u povjerio ovaj izazovan i složeni, vremenski-ograničen zadatak.

Porodici festivalskih sponzora ove godine pridružila se kompanija MaterCard. Novinarima se obratio Amir Trokić, predstavnik kompanije MasterCard za trzište Bosne i Hercegovine istaknuvši zadovoljstvo zbog novoosnovanog partnerstva sa Sarajevo Film Festivalom.
„Mi u kompaniji MasterCard vjerujemo u stvaranje novih i poboljšanje postojećih iskustava kako bi ona zaista bila nezaboravna i neprocjenjiva za naše korisnike- to svakog dana radimo sa tehnologijom, ali to radimo i u drugim oblastima. Želio bih se zahvaliti organizatorima na saradnji i na tome što su prepoznali vrijednosti kojima kompanija MasterCard, kao brend posvećen izvrsnosti, doprinosi ovom događaju.Nadamo se da će i ovogodišnje izdanje Festivala uspješno spojiti kreativne energije učesnika i da će fanovi uživati u onome što vole na neprocenjiv način“, kazao je Trokić.

Direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra izrazio je zadovoljstvo jer su kompanije, koje su globalni lideri, prepoznali značaj Festivala i odlučili se na saradnju.

UNIQA novi ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivala
Izabrana je Naj fotka 28. Sarajevo Film Festivala
Dobitnici UniCredit nagrade publike
Prijavite se na nagradni konkurs “Velika scena” i osvojite vrijedne nagrade
DOŽIVI FESTIVAL U VLASTITOM DOMU